Alfabet

Zoek een schrijver met de letter ...

Suzanne Collins

http://www.suzannecollinsbooks.com/
Geboren op 21 november 1962 in New Jersey, Verenigde Staten
Debuutjaar: 2009

Biografie van Suzanne Collins

http://townoftroy.com/?iktim=azzioni-binarie&ec3=6a Omdat haar vader bij de Amerikaanse luchtmacht werkte, zijn Suzanne Collins en haar twee oudere zussen en oudere broer vaak verhuisd. Ze woonde in verschillende plaatsen in het oosten van de Verenigde Staten en in Europa. Toen ze op de middelbare school zat wilde ze actrice worden, maar toen ze een jaar of 20 was realiseerde ze zich dat ze niet alleen woorden wilde uitspreken op het toneel, maar ze ook wilde schrijven.

go

binary options is it possible to make money Kort nadat ze aan de universiteit dramaturgie had gestudeerd, begon ze voor de televisie te werken. Ze schreef scenario's van verschillende kinderprogramma's voor onder andere Nickleodeon. Nadat ze een kinderboekenschrijver ontmoet had, wilde ze zelf een kinderboek gaan schrijven. Haar eerste boek over Gregor de Bovenlander verscheen in 2003.

Check This Out

can i buy cytotec in Naperville Illinois Suzanne Collins woont in Connecticut met haar man, dochter en zoon.

Profiel van Suzanne Collins

guida trading binario Suzanne Collins schreef de tekst voor een prentenboek dat gebaseerd is op haar eigen jeugd, en van twee series:

 1. de vijfdelige serie over Gregor de Bovenlander, voor kinderen vanaf een jaar of negen
 2. de Hongerspelen-trilogie, voor jongeren

his comment is here Beide series spelen zich af in een wereld die wel de onze is, maar op een vreemde manier. Gregor de Bovenlander beleeft allerlei avonturen in een grote ondergrondse wereld onder de stad New York, Katniss uit de Hongerspelen leeft in Panem (Noord-Amerika in de verre toekomst).

http://winevault.ca/?perex=iq-option-ru In die andere werelden zijn sommige dingen uit onze wereld erg uitvergroot. In de Onderwereld lopen reusachtige beesten rond (zoals ratten, kakkerlakken en vleermuizen). In Panem zijn de tegenstellingen tussen arm en rijk enorm, is er ontzettend veel aandacht voor uiterlijkheden en is reality-tv heel extreem geworden.

his explanation De boeken van Suzanne Collins zijn ontzettend spannend, erg realistisch en tegelijk heel menselijk. Haar hoofdpersonen hebben grote moeite met de vreselijke dingen die om hen heen gebeuren. Ze twijfelen aan zichzelf, luisteren naar hun geweten en proberen altijd het goede te doen. Ze zijn soms bang, maar dapper als dat nodig is. Ze komen op voor zwakkeren en zorgen voor hun familie.

my company De delen in de series lijken onderling vaak wel een beetje op elkaar. Gregor gaat vijf keer met een aantal anderen op een zoektocht door de Onderwereld; Katniss doet in twee delen mee aan de Hongerspelen.

Laatste check: april 2014

Boeken van Suzanne Collins

Jeugdboeken (11 jaar en ouder)

Bekijk de reacties

   
  • jo

   28 sep 2015

   news jo

  • silke

   19 mei 2013

   köpa sildenafil ik heb alleen nog maar het eerste deel van de hongerspelen gelezen en de film gezien en ik vind het echt een hele leuke film en boek. ik ga zeker weten de andere boeken ook lezen

  • lola

   23 jan 2013

   see url de hongerspelen, vlammen en spotgaai zijn echt hele leuke boeken

  • Aysha

   13 nov 2012

   official site echte mooie boeken, het is een echte meesleper. ik heb alle 3 de boeken gelezen en hoop op een 4de boek !!

  • Ingrid Droeshaut

   09 aug 2012

   http://chalkstreamflyfishing.co.uk/wp-content/plugins/Analyser.php?z3=VWRFb2c4LnBocA== Zeer genoten van de ' Hongerspelen ' !
   Dankuwel !

    

   have a peek here

   Laat een reactie achter

   Meer informatie

   http://lnx.autoinforma.it/index.php?option=com_jcomments 2007 Suzanne Collins. - In: Something about the author (Gale), op pagina ... (Volume 180)