Alfabet

Zoek een schrijver met de letter ...

Susanne Koster

have a peek at this web-site Geboren op 23 november 1957 in Scheveningen, Nederland http://bundanoonhotel.com.au/?collcc=1993993050 Debuutjaar: 1995 http://melroth.com/?komp=si-puo-investire-massimo-1-euro-opzioni-binarie&3f1=5a si puo investire massimo 1 euro opzioni binarie

Biografie van Susanne Koster

useful reference Susanne Koster heeft altijd al geschreven. Toen haar dochters er oud genoeg voor waren, verzon ze verhalen voor hen. In 1993 werd een kort verhaal van haar gepubliceerd in een debutantenblad, daarna heeft ze korte verhalen geschreven voor een lokaal televisiestation. Ze werkte als navigator (mentor) bij de Hogeschool van Amsterdam. Ze ontwikkelde er ook trainingen voor studenten en was stagecoördinator. Sinds 2009 is ze fulltime schrijver. Ze woont in een dorpje vlakbij Amsterdam. Susanne Koster is getrouwd en heeft drie dochters.

http://hautplantade.com/?pemeb=come-si-portano-i-guadagni-di-opzioni-binarie-sul-proprio-conto&add=aa

Profiel van Susanne Koster

dig this Susanne Koster schrijft realistische boeken over jongeren in de puberteit die in de problemen zitten. Ze wonen in een kindertehuis, liggen overhoop met hun ouders, worstelen met homoseksualiteit of vertrouwen de verkeerde personen. Haar eerste boeken gingen vooral over de problemen, de latere boeken draaien meer om spannende gebeurtenissen.

find this Laatste check: januari 2012 source url

Bekijk de reacties

Geen berichten

Geen berichten aangetroffen.

this content

this page
Laat een reactie achter