Alfabet

Zoek een schrijver met de letter ...

Pete Hautman

http://www.petehautman.com/ where to buy Priligy in Salem Oregon Geboren op 29 september 1952 in Berkeley, California, Verenigde Staten http://airshow-magazin.de/archiv/reports2000/ Debuutjaar: 2000 http://fisflug.is/?yrus=trading-online-su-opzioni-digitali&9d1=e8

Biografie van Pete Hautman

Pete Hautman studeerde na de middelbare school aan het Minneapolis College of Art and Design (1970-1972) en vervolgens aan de University of Minnesota (1972-1976). Hij had een eigen marketing- en ontwerpbureau. Daar hield hij in 1992 mee op om te kunnen schrijven. Hij woont samen met de schrijfster Mary Logue. In de zomer wonen ze in de staat Wisconsin en in de winter in de staat Arizona. Zijn hobbies zijn lezen, koken, pokeren, wandelen in de bergen en hardlopen.

Profiel van Pete Hautman

http://melroth.com/?komp=comw-funziona-topoption&895=b8 Onder de naam Peter Murray schreef Pete Hautman tientallen informatieve boeken voor kinderen. Deze boeken gaan voornamelijk over de natuur. Zo heeft hij bijvoorbeeld boeken geschreven over bevers, de planeten, de rivier de Amazone en kikkers. Ook schreef hij spannende boeken voor volwassenen. Hij haalt zijn ideeën overal vandaan. Hij combineert verschillende ideeën en zo ontstaan zijn boeken. Zijn eerste boek dat in het Nederlands is vertaald gaat over een oud huis waarin een deur zit die toegang geeft tot het verleden. Als kind droomde hij dat hij een deurtje ontdekte in het oude huis van zijn grootouders. Als hij in zijn droom door dat deurtje kroop kwam hij uit in vergeten kamers. Uit deze herinnering ontstond De tijdkring. IJskoud gaat over pokeren en Het gat in de wereld speelt in de toekomst, als een virus een groot deel van de wereldbevolking heeft uitgeroeid.

opteck binary options review Laatste check: januari 2012

Boeken van Pete Hautman

Peuterboeken (0 - 6 jaar)

Jeugdboeken (11 jaar en ouder)

Gewonnen prijzen

Pete Hautman heeft de volgende prijzen gewonnen:

Bekijk de reacties

Geen berichten

Geen berichten aangetroffen.

Meer informatie

Blearn this here now 2007 Pete Hautman. - In: Something about the author (Gale), op pagina 75-80 (Volume 173)

how to buy lisinopril online