Alfabet

Zoek een schrijver met de letter ...

Mieke van Hooft

http://www.miekevanhooft.nl/ Geboren op 8 september 1956 in Heusden, Nederland Debuutjaar: 1979 esempio trading opzioni digitali

Biografie van Mieke van Hooft

Al heel jong begon Mieke van Hooft met schrijven. Toen ze op de basisschool zat schreef ze stukjes voor de jeugdpagina van een regionaal dagblad. Ze werkte bij uitgeverij Malmberg in Den Bosch, waar ze redactie-assistente was. Intussen schreef ze ook verhalen voor Bobo, Jippo en Taptoe. Toen ze 23 was verscheen haar eerste kinderboek. Naast boeken schrijft ze ook voor Sesamstraat. Ze is getrouwd, heeft twee zonen en woont in Wageningen.

forex piyasası şikayetler

Profiel van Mieke van Hooft

order buy metformin online De boeken van Mieke van Hooft zijn realistisch. Ze bereidt zich bij het schrijven goed voor en let goed op wat kinderen doen en wat ze vinden. De boeken spelen zich af op school of in een gezin. Voor de wat oudere kinderen voegt ze daar nog wat spannende elementen aan toe zoals diefstal, weglopen, of brandstichting. Verder komen er in haar boeken vaak problemen aan bod. Ze schreef ook versjes voor jonge kinderen.

Laatste check: december 2013

Boeken van Mieke van Hooft

Bekijk de reacties

Geen berichten

Geen berichten aangetroffen.

http://stadsmagasinet.se/paxil-25-mg-para-que-sirve.pptx№commands
Laat een reactie achter

Meer informatie

http://denistar.rs/?enot=bin%C3%A4re-optionen-ladder binäre optionen ladder 1993 Mieke van Hooft. - In: Nice to meet you : a companion to Dutch & Flemish children's literature / Joke Linders & Marita de Sterck (Dutch Trade Publishers Association; Flemish Book Trade Association) op pagina [145] 1994 Mieke van Hooft / Hilly Appel. - In: Lexicon jeugdliteratuur (Martinus Nijhoff), op pagina 1-4 (februari)
1995 Mieke van Hooft. - In: Het ABC van de jeugdliteratuur : in 250 schrijversportretten van Abkoude naar Zonderland / Joke Linders, Jos Staal, Herman Tromp, Jacques Vos (Martinus Nijhoff) op pagina 228-229
2004 Mieke van Hooft. - In: Encyclopedie van de jeugdliteratuur (Fontein; Wolters-Noordhoff) op pagina 154

http://glhunt.com/category/cargo/