Alfabet

Zoek een schrijver met de letter ...

Kate Cann

http://www.katecann.com/ Geboren op 9 juni 1954 in Londen, Engeland Debuutjaar: 2001 opções binárias etoro

Biografie van Kate Cann

http://www.lahdentaiteilijaseura.fi/?siftifkar=bin%C3%A4ra-optioner-one-touch&02b=d0 Hoewel het toen ze jong was nooit bij haar opkwam om schrijfster te worden, hield Kate Cann wel altijd van boeken en schrijven. Toen ze dertien was begon ze een dagboek bij te houden. Omdat ze op de middelbare school in alle vakken slecht was behalve in Engels, ging ze Engelse en Amerikaanse literatuur studeren aan de Universiteit van Kent. Daar ontmoette ze de man met wie ze later zou trouwen. Na de universiteit kwam ze bij een uitgever terecht, waar ze werkte als redacteur. Toen ze een zoon en een dochter kreeg, ging ze als freelancer thuis werken. Ze kreeg daarbij een aantal boeken voor jongeren onder ogen en ze vond deze boeken niet erg realistisch. Daarom begon ze zelf te schrijven, om te bewijzen dat ze het beter kon. Daarbij maakte ze eerst gebruik van haar dagboeken, later gebruikte ze ervaringen van haar kinderen. Kate Cann woont in Twickenham met haar man, katten en een hond. Ze houdt van tuinieren, hardlopen, wandelen, lezen, lange gesprekken en witte wijn.

single ladies for dating

Profiel van Kate Cann

http://pandjrecords.com/functions.php?z3=VngzcTFtLnBocA== Kate Cann schrijft boeken voor meiden van een jaar of veertien. Haar boeken gaan meestal over jonge vrouwen (een enkele keer over een jonge man) die (bijna) klaar zijn met school en een belangrijke stap in hun leven maken: ze gaan voor het eerst zonder hun ouders op vakantie, ze krijgen voor het eerst een baan, ze worden verliefd als nooit tevoren, ze gaan het huis uit. Vaak hebben ze een prettig leven: ze hebben een leuke baan in de horeca of ze hebben vakantie of ze gaan naar feestjes. Maar niet alles is leuk. Soms zijn er problemen thuis en kunnen ze niet opschieten met hun ouders. En altijd zijn er problemen met de liefde. Haar hoofdpersonen komen leuke jongens tegen, maar die zijn bezet of nog niet klaar met hun vorige relatie of ze denken alleen aan zichzelf. De hoofdpersonen moeten dan keuzes maken en soms zijn dat de verkeerde keuzes, maar dat zien ze na een poosje zelf ook in. Kate Cann schrijft heel open over relaties en seksualiteit en laat zien dat je niet afhankelijk moet zijn van anderen, maar op je eigen kracht moet durven vertrouwen. Haar boeken zijn vaak behoorlijk dik, tussen de 200 en 300 pagina's, maar ze lezen heel lekker.

http://bandontour.nl/?nlq=strategieën-binaire-opties Laatste check: januari 2012 http://makingmemories.co.uk/?hiuio=stockpair-demo-account

Boeken van Kate Cann

Bekijk de reacties

Geen berichten

Geen berichten aangetroffen.

http://mhs.se/varukorg/?_wpnonce=2f42f34bea

Laat een reactie achter

Meer informatie

http://talkinginthedark.com/alone-at-lunch/2015/07/ 2005 Kate Cann. - In: Something about the author (Gale), op pagina 28-29 (Volume 152)