Alfabet

Zoek een schrijver met de letter ...

Katarina Kieri

http://www.katarinakieri.se/ http://beachgroupcommercial.com/?kachalka=treading-online-binario&719=c5 Geboren op 1 januari 1965 in Luleå, Zweden web based binary option robot Debuutjaar: 2009 binary options low deposit

Biografie van Katarina Kieri

get redirected here Katarina Kieri is geboren in Luleå, in het noorden van Zweden. Na het gymnasium in Skellefteå ging ze naar de lerarenopleiding in Luleå om een soort jeugdwerker te worden. Ze was jeugdwerker van 1987 tot en met 1995. Toen ze vijfentwintig was volgde ze een schrijfcursus; na afloop van die cursus ging ze naar huis en schreef haar eerste boek. Haar eerste dichtbundel verscheen in 1993 en zo rond 2000 werd ze fulltime schrijver. Ze brengt veel bezoeken aan scholen, bibliotheken en culturele verenigingen om te praten over boeken en schrijven. Katarina Kieri heeft twee dochters en woont tegenwoordig in Norrtälje, in de buurt van Stockholm.

live currency exchange rates

Profiel van Katarina Kieri

ea super bm forex Katarina Kieri is vooral bekend als dichter, maar ze schrijft ook korte verhalen, romans voor volwassenen en kinder- en jeugdboeken. De vriend van de vriendin van de moeder van Maja en andere novellen is het eerste boek van haar dat in het Nederlands vertaald is. In dit boek staan elf verhalen over een groep middelbare scholieren en een lerares. Het zijn melancholische verhalen, die soms iets met elkaar te maken hebben. In deze boom schreef ze samen met Per Nilsson.

opzioni binari cosa sono Laatste check: januari 2012 http://theharrisongroup.com/cialis-prodaja-category-cialis/

Bekijk de reacties

Geen berichten

Geen berichten aangetroffen.

get redirected here

have a peek here
Laat een reactie achter