Alfabet

Zoek een schrijver met de letter ...

Jaak Dreesen

opzioni binarie strategie 1 minuto da 1 euro Geboren op 24 januari 1934 in Bocholt, België http://flegis.si/?wter=binary-optgion-software&f59=d6 binary optgion software Debuutjaar: 1978 http://www.psinternational.net/?soys=1-trades-binaere-optionen 1 trades binaere optionen

Biografie van Jaak Dreesen

Na de middelbare school ging Jaak Dreesen naar de Handelsschool in Gent. In 1960 werd hij journalist bij het gezinsweekblad De Bond. Voor dit tijdschrift schreef hij columns, beschouwingen en interviews. Uiteindelijk werd hij er hoofdredacteur. Hij schrijft ook hoorspelen en liedteksten. Hij debuteerde vrij laat: pas toen hij 44 was verscheen zijn eerste kinderboek. Jaak Dreesen is getrouwd en woont in Leefdaal.

Profiel van Jaak Dreesen

De boeken van Jaak Dreesen gaan over serieuze onderwerpen zoals ziek zijn, oorlog, dood, alcoholisme, liefdesverdriet, dementie en echtscheiding. Toch zijn de boeken niet uitzichtloos: zijn hoofdpersonen hebben het moeilijk met hun problemen, maar er gloort altijd hoop. Vaak zijn het andere mensen, zoals ouders of grootouders, die de hoofdpersonen te hulp komen. Ook muziek en de natuur kunnen helpen. Verder spelen dromen een belangrijke rol in zijn boeken. De stijl van Jaak Dreesen is sober en poëtisch; hij heeft maar weinig woorden nodig om een persoon neer te zetten. Het gaat hem meer om het innerlijk van de mensen dan om spannende avonturen. Hij schreef ook gebeden en een bijbel voor kinderen.

Laatste check: februari 2012 hütchenstrategie bei binären optionen

Bekijk de reacties

   
  • Arthur Honings

   11 jun 2016

   Mag ik je van harte feliciteren, Jaak, voor jouw mooie kinderboeken. binära optioner mobil Waar is de tijd dat we samen studeerden in het juvenaat van Kortrijk.

    

   Laat een reactie achter

   Meer informatie

   1988 Jaak Dreesen / Ria de Schepper. - In: Schrijver gezocht (Lannoo; Van Holkema & Warendorf) op pagina 105 السيرة الذاتية باللغة الانجليزية 1992 Jaak Dreesen / Jan van Coillie. - In: Lexicon jeugdliteratuur (Martinus Nijhoff), op pagina 1-4 (februari) opcje binarne rozliczenie 1993 Jaak Dreesen. - In: Nice to meet you : a companion to Dutch & Flemish children's literature / Joke Linders & Marita de Sterck (Dutch Trade Publishers Association; Flemish Book Trade Association) op pagina [122] För Viagra 130 mg ingen recept 1995 Jaak Dreesen. - In: Het ABC van de jeugdliteratuur : in 250 schrijversportretten van Abkoude naar Zonderland / Joke Linders, Jos Staal, Herman Tromp, Jacques Vos (Martinus Nijhoff) op pagina 138-139 come usare autopzionibinarie 1999 Jaak Dreesen / Herman Kakebeeke. - In: Schrijver gevonden (Lannoo; Biblion) op pagina 81-83 binäre optionen charts 2004 Jaak Dreesen. - In: Encyclopedie van de jeugdliteratuur (Fontein; Wolters-Noordhoff) op pagina 94-95