Alfabet

Zoek een schrijver met de letter ...

Bernard Ashley

bernardashley@talktalk.net | http://www.bashley.com/ check this link right here now Geboren op 2 april 1935 in Woolwich, Londen, Engeland http://irinakirilenko.com/?deribaska=bdswiss-b%C3%B6rsengang&db9=22 Debuutjaar: 1982 http://www.boligsalg-spanien.dk/?nlnl=binaire-opties-review&9ed=c9

Biografie van Bernard Ashley

http://gatehousegallery.co.uk/?myka=opzioni-binarie-rimbalzo&283=1c Nadat hij zijn dienstplicht vervuld had bij de luchtmacht, behaalde Bernard Ashley in 1957 zijn onderwijsdiploma. Hij gaf les in Gravesand (in Kent) en was directeur van verschillende scholen in Londen. In 1958 trouwde hij met een onderwijzeres. Ze kregen drie zoons, van wie er twee ook het onderwijs in gingen. Zijn eerste boek verscheen in 1974. Hij schreef ook informatieve boeken en voor televisie, een keer samen met zijn oudste zoon. Tegenwoordig leeft hij van het schrijven. Hij woont in het zuidoosten van Londen, vlakbij de plaats waar hij geboren is. Hij is inmiddels ook grootvader.

corso trading online offerta

Profiel van Bernard Ashley

source Zijn ideeën voor boeken haalt Bernard Ashley uit de dingen die hij om zich heen ziet gebeuren. Zijn boeken spelen zich af in de minder goede, multiraciale buurten van Londen. De omstandigheden waaronder zijn hoofdpersonen opgroeien zijn hard. Ze leven in onvolledige gezinnen, krijgen te maken met jeugdbendes, misdaad, racisme en mishandeling. Vaak moeten ze dan ook letterlijk en figuurlijk vechten om zich staande te houden en een uitweg te vinden uit hun problemen. De problemen worden vaak veroorzaakt door moeilijke keuzes die ze moeten maken. Ze krijgen daarbij steun van hun vrienden. Behalve door de gevaarlijke omgeving zijn de boeken ook spannend door achtervolgingen en detective-achtige elementen. Zijn boeken worden vanuit verschillende personen verteld.

weblink Laatste check: januari 2012 watch

Boeken van Bernard Ashley

Gewonnen prijzen

Bernard Ashley heeft de volgende prijzen gewonnen:

Bekijk de reacties

Geen berichten

Geen berichten aangetroffen.

fineco trading opzioni binarie

Köp Cialis 20 mg utan recept
Laat een reactie achter

Meer informatie

youtube wubinar gratuiti sulle opzioni binarie 1995 Bernard Ashley. - In: Something about the author (Gale), op pagina 6-10 (Volume 79) http://villageofcobb.com/?olko=disattiva-autopzionibinarie&b1a=ad 1995 Bernard Ashley / Marlene Lunter. - In: Lexicon jeugdliteratuur (Martinus Nijhoff), op pagina 1-4 (juni)

http://maltonmc.co.uk/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://maltonmc.co.uk/marshals/