Alfabet

Zoek een schrijver met de letter ...

Anneriek van Heugten

http://www.anneriekvanheugten.com/ http://www.tangotec.com/?sitere=iq-option-login&a21=54 Anneriek van Heugten op Twitter opzione di pagamento binaria Geboren op 21 juni 1964 in Milheeze, Nederland Debuutjaar: 2001 live currency converter

Biografie van Anneriek van Heugten

http://vitm.com/sample-page Anneriek van Heugten is de oudste van vier kinderen; ze heeft drie jongere broers. Als kind las ze veel en ook schreef ze graag verhaaltjes. In Brugge volgde ze een opleiding tot vertaler Engels, Frans en Spaans. Ze werkte een tijdje als vertaler en werd daarna directiesecretaresse in Brussel. In haar vrije tijd schreef ze toen elke week een verhaaltje voor de kinderpagina van de krant Het Laatste Nieuws. Dat deed ze tot 1996. Ze trouwde met een Belg en ze kregen een zoon. In 1993 verhuisde het gezin in Hulst, waar een dochter geboren werd. Ze had al een poosje niets meer geschreven toen ze in een tijdschrift las over een historische verhalenwedstrijd voor de jeugd. Ze deed daaraan mee, won niet, maar schreef verder aan het verhaal en dat werd haar eerste boek. Tegenwoordig zit Anneriek van Heugten de eerste helft van de week op haar zolderkamer achter de computer te schrijven. De tweede helft van de week werkt ze in een cultureel centrum. En soms geeft ze in de weekenden rondleidingen aan toeristen door de historische stad en over de vesting van Hulst.

http://bundanoonhotel.com.au/?COLLCC=1036313495

Profiel van Anneriek van Heugten

digital options De boeken van Anneriek van Heugten zijn geschikt voor kinderen van een jaar of tien. Al haar boeken spelen zich vaak (voor een deel) af in het heden, maar ze hebben vaak ook met het verleden te maken. Haar hoofdpersonen gaan, uit zichzelf of door anderen gedwongen, op zoek in het verleden en ontdekken daardoor dingen over hun familie en over zichzelf. Doordat de hoofdpersonen de waarheid stukje bij beetje ontdekken, zijn de boeken spannend: je weet niet wat er zal gaan gebeuren. Sommige van haar boeken spelen in plaatsen waar Anneriek van Heugten woont of gewoond heeft. Ze werkt nu aan Z.E.S., een serie spannende boeken over zes kinderen in een toeristendorpje aan de kust waar vreemde dingen gebeuren. Ook schreef ze een aantal boeken over Spik en Spek en een aantal boeken over Jens en Lin.

Laatste check: januari 2012

Bekijk de reacties

Geen berichten

Geen berichten aangetroffen.

http://franklinmasonpress.com/2012/10/
Laat een reactie achter