Alfabet

Zoek een schrijver met de letter ...

Angela Sommer-Bodenburg

art4words@znet.com | http://www.angelasommer-bodenburg.com http://beachgroupcommercial.com/?kachalka=automatic-forex-signals&cdd=01 Geboren op 18 december 1948 in Reinbek, West-Duitsland best way to buy propecia Debuutjaar: 1983 have a peek at this web-site ">his comment is here

Biografie van Angela Sommer-Bodenburg

news Angela Sommer-Bodenburg studeerde van 1968 tot en met 1972 pedagogie, psychologie en sociologie aan de Universiteit van Hamburg. Daarna gaf ze 12 jaar les op een lagere school in Hamburg. Ze ontdekte dat haar leerlingen niet van lezen hielden; volgens hen zouden boeken 'opwindend, spannend, eng en grappig' moeten zijn. Ze begon aan zo'n boek, dat in 1979 werd uitgegeven. In 1984 gaf ze haar baan op om alleen nog maar te kunnen schrijven. In 1992 verhuisden zij en haar man (die ook haar manager is) naar de Verenigde Staten. Daar schrijft en schildert ze. Angela Sommer-Bodenburg heeft een dochter.

watch

Profiel van Angela Sommer-Bodenburg

why not try these out Angela Sommer-Bodenburg schreef gedichten en prentenboeken, maar ze werd wereldberoemd door de 16 boeken over de kleine vampier, die ook bewerkt zijn tot twee televisieseries, een toneelstuk, cassettes en een film. In de boeken over de kleine vampier draait het om de jongen Anton en de vampier Rodarik, die bevriend raken en samen in allerlei avonturen verzeild raken. Hoewel het verhaal over een vampier gaat, is het niet heel griezelig: de vampier is niet echt bloeddorstig en hij is zelf ook wel eens bang. Twee andere boeken van Angela Sommer-Bodenburg die in het Nederlands vertaald zijn gaan over een eerste grote liefde en over een meisje dat door haar moeder geestelijk mishandeld wordt; het derde is een prentenboek over de dood van een grootmoeder.

الثنائية وسطاء الفوركس الخيار Laatste check: januari 2012 have a peek here

Bekijk de reacties

Geen berichten

Geen berichten aangetroffen.

binaire opties uitbetaling

official site
Laat een reactie achter

Meer informatie

http://lnx.autoinforma.it/index.php?id=5-periti' or (1=1 and 1=1) and 'a'='a 2000 Angela Sommer-Bodenburg. - In: Something about the author (Gale), op pagina 174-178 (Volume 113)

Get More Info