Alfabet

Zoek een boek met de letter ...

Kjoek, geld, tijd & de zin van het leven

http://davidlilja.se/?p=1525 Get More Info Deze website begint verouderd te raken. Deze versie van mijn kinderboekenwebsite is ruim 5 jaar oud. De techniek is achterhaald, de kwetsbaarheid voor hackers neemt toe. Wat nu?

binary options google

pop over to these guys Er zijn grofweg twee mogelijkheden:

binary options legal in australia
 1. Een nieuwe website laten bouwen, met uitgebreidere mogelijkheden
 2. Stoppen met Kjoek en iets anders beginnen

http://www.viestintamyy.fi/?kiki=bin%C3%A4r-optionen-charts&2c0=58 Ik vind het een lastige afweging. Er spelen verschillende dingen mee, die samenhangen:

i thought about this
 • http://blog.stylein.se/?vinuk=bin%C3%A4ra-optioner-bra-d%C3%A5ligt&67f=fc Geld. Voor een nieuwe website ben ik toch al gauw duizenden euro's kwijt, misschien wel meer dan tienduizend, afhankelijk van wat ik wil. Daarna zijn er ook nog jaarlijkse kosten: honderden euro's per jaar.
  Daar staan geen inkomsten tegenover. Kjoek trekt toch vooral leerlingen en scholieren die informatie nodig hebben voor boekenbeurten, daar valt vrijwel niets aan te verdienen
 • uk buy metformin Tijd. Het kost me flink wat tijd om Kjoek te onderhouden. Elke zondag ben ik een paar uur bezig met het zoeken naar en invoeren van nieuwe boeken. Daarnaast lees ik natuurlijk ook veel kinderboeken
 • http://smwidubai.com/?arfos=%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%AF%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%88%D8%AA&19d=84 De zin. Heeft deze website nog wel zoveel zin? Al meer dan 20 jaar ben ik bezig met een website over kinderboeken; sinds 2000 staat op mijn website informatie over kinderboekenschrijvers. In die tijd was er nog niet veel anders op dat gebied, en voorzag de site duidelijk in een behoefte. Maar tegenwoordig heeft vrijwel iedere schrijver, elke uitgever een website en kun je op een heleboel blogs terecht voor informatie over kinderboeken. Kjoek is gewoon een van de vele kinderboekenwebsites geworden.
  Aan de andere kant geeft Kjoek wel een bepaalde zin aan mijn leven. In al die jaren zijn er miljoenen bezoekers geweest, misschien wel tien miljoen pageviews. En dus heeft mijn website waarschijnlijk een bijdrage geleverd aan honderdduizenden boekenbeurten en boekverslagen. Maar het aantal bezoekers is tegenwoordig wel lager dan vroeger.

navigate here In het kort: ik steek tijd en geld in de website, en het levert me niet meer zo veel op. Dus ik denk erover om er binnenkort mee te stoppen, en misschien met iets anders verder te gaan. Een blog, bijvoorbeeld (maar ook daar is de vraag: voegt het iets toe? In ieder geval zijn de kosten veel lager).

dating scams usa Tenzij ik iets kan bedenken waardoor ik Kjoek min of meer in zijn huidige vorm kan voortzetten, op zo'n manier dat de website iets toevoegt aan het huidige aanbod van kinderboekensites.

Bekijk de reacties

   
  • Agnes de Jong

   18 sep 2017

   get link Kjoek is een waardevolle website voor ons!
   Als je stopt zou ik dat betreuren.
   Is sponsoring niet mogelijk door Uitgeverijen?
   Advertenties?

  • Nicolette de Gooijer

   20 jul 2017

   check this link right here now Ik ben een groot fan van kinderboeken en zou het heel jammer vinden als je gaat stoppen. is het niet mogelijk om goedkoper een nieuwe website te maken? Een keer hierover mailen of afspreken? Ik heb er wel ideeen over. Gr Nicolette

    

   opcje binarne bz wbk

   Laat een reactie achter