Alfabet

Zoek een boek met de letter ...

De voorleesfabriek

No script Priligy Op zaterdagochtend 21 maart veranderde het Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle in een voorleesfabriek. Er zaten 65 Brabantse voorleeskampioenen in de grote zaal en daarvan zal er op 17 april nog maar een over zijn, die doorgaat naar de nationale finale in Vredenburg.

Trading volatility options jobs

opciones financieras para dummies Schrijver en cabaretier Thijs Goverde warmde de stampvolle zaal een beetje op, met applausoefeningen, de wave en schoudermassages. Daarna werd de groep in achten gesplitst. Acht voorleeskampioenen (en in 1 geval negen) gingen met hun fans mee met 2 juryleden (Brabantse kinderboekenschrijvers / kinderboekenillustratoren / kinderboekendeskundigen / voormalige voorleeskampioenen) om hun eigen halve finale te houden.

Auto trade binary option key
Alle juryleden op een rij

video su opzioni binarie
Wegwijzers

buy Pregabalin uk next day delivery Jasmine, de Tilburgse voorleeskampioen, ging met zeven andere meisjes mee met schrijfster Esther van Lieshout en illustrator Rick de Haas naar de groene zaal. Ze lazen achter elkaar voor, zonder microfoon en zonder pauze:

 • Bregje. Matilda / Roald Dahl
 • Suus. Stapelverliefd / Maren Stoffels
 • Julia Rose. Kampioen / Corien Oranje
 • Elisha. Spijt / Carry Slee
 • Jasmine. Hoe overleeft Rosa New York? / Francine Oomen
 • Marlou. Vals / Carry Slee
 • Lotte. Achtste-groepers huilen niet / Jacques Vriens
 • Melati. Boy 7 / Mirjam Mous

binary option terpercaya
Elisha wordt gefilmd

key options binary
Jasmine vertelt over het boek waar ze uit gaat voorlezen

binary option top broker
Lotte leest voor (zonder inleiding)

opzioni binarie con windows phone 8 Veel dramatische boeken dus, maar ook een paar grappige en spannende. Natuurlijk deed iedereen het goed. Elke deelnemer had het boek al heel wat keren voorgelezen en sommigen leken hun fragment bijna uit hun hoofd te kennen! Ook was er bij iedereen wel iets wat beter kon: betere intonatie, betere verstaanbaarheid, beter tempo. Vooral op de originaliteit van de fragmentkeuze viel wel wat te winnen: vijf voorlezers lazen voor uit een boek van iemand uit de top-4 van meestgekozen schrijvers tijdens de Voorleeswedstrijd.

binary option one touch strategy Na hun voorleesbeurt kreeg iedereen al wat cadeautjes. Toen iedereen aan de beurt geweest was, bleef de jury alleen achter in de zaal voor overleg. De rest had even pauze.

Turinabol
De jury

buy discount tastylia (tadalafil) online Na een drankje en een hapje ging iedereen weer naar de grote zaal, waar Thijs Goverde het publiek vermaakte met woeste verhalen over ridders, zwaarden, maliƫnkolders en monsters.

opzioni binarie esperienze

opzioni binarie strategia straddle Toen was het tijd voor de uitslag. Per paar kregen de juryleden de microfoon, om de winnaar van hun halve finale bekend te maken. De voorleesfabriek heeft 8 winnaars (waaronder Lotte) afgeleverd, die het op in april in de Brabantse voorleesfinale tegen elkaar op gaan nemen. Opvallend is dat het vier meisjes en vier jongens zijn. Meestal zijn er meer meisjes dan jongens.

amazon opzione binaria
Boris, Floor, Hidde, Maud, Lot, Fenn, Thijs, Lotte (in willekeurige volgorde)

Meer foto's zijn te vinden op de Kjoek-Facebookpagina.

Alle artikelen in deze serie

 1. Inleiding
 2. De voorronde in groep 8b van De Bloemaert in Tilburg
 3. De winnaar van groep 8b
 4. De schoolfinale bij De Bloemaert
 5. De Reeshof-finale
 6. De Tilburgse finale
 7. Tastylia Oral Strip De Brabantse halve finale
 8. De Brabantse finale
 9. De landelijke finale

Bekijk de reacties

Geen berichten

Geen berichten aangetroffen.

Laat een reactie achter