Zoek een boek met de letter ...

Party girl

Emmy Middelbeek-van der Ven (vertaler), Brigitte Blobel (schrijver)
opzioni binarie migliori scadenze 238 pagina's | Leeftijd: vanaf 13 jaar مقالات باللغة الانجليزية Uitgever: opcje binarne opis Standaard libri trading gratis ISBN: 978-90-02-23877-2 köpa nedsatta viagra 200 mg linje Jaar van uitgave: 2010 binaire opties haram opzioni binarie ig markets Series: Girls 13+ roman

Een stukje uit het boek

Ze was op het enige popconcert waar ze ooit was geweest niet hysterisch geworden toen de zanger met zijn gitaar de geslachtsdaad nabootste, terwijl Julie, die haar meegenomen had naar het concert, hysterisch krijsend haar armen in de lucht gestoken had. Anna had ook nog nooit stiekem bij een jongen een liefdesbrief in zijn jaszak gestopt. var kan man köpa Sildenafil Citrate receptfritt Ze had trouwens nog nooit tranen met tuiten gehuild, hartkloppingen of slapeloze nachten gehad om een knul.

Korte beschrijving

Anna woont nog maar pas in Antwerpen. Ze woont daar samen met haar moeder, die een beroemde actrice is en vaak weg is voor haar werk. Anna is een beetje een laatbloeier: ze is niet zo geïnteresseerd in jongens. Als Mirko haar laat struikelen en haar aanspreekt, vindt ze dat toch spannend. Maar wat voert hij in zijn schild?

Bekijk de reacties

Geen berichten

Geen berichten aangetroffen.

Laat een reactie achter