Alfabet

Zoek een boek met de letter ...

O patria mia

Harmen van Straaten (illustrator), Yvonne Kloosterman (vertaler), Andreas Steinhöfel (schrijver)
95 pagina's | Leeftijd: vanaf 8 jaar http://paxxo.se/?praktika=var-k%C3%B6per-man-Viagra&923=5d Uitgever: La Rivière http://kokiqq.net/?ruuw=traderush-binary-options-demo-account&b84=03 ISBN: 978-90-384-1262-7 Jaar van uitgave: 1998

Een stukje uit het boek

http://www.swazilandforum.com/?n=corsi-di-trading-online corsi di trading online Misschíén zou Gianna haar ouders zelfs hebben verteld van het monster dat ze ten slotte op een nacht ontmoette. Het was niet een van die filmmonsters die in werkelijkheid onder een dikke laag schmink verstopte toneelspelers waren. Nee, het monster dat Gianna ontmoette was een écht, angstaanjagend monster.
Het was van vlees en bloed.
Het had een hart van steen.
En het werd Gianna’s beste vriend.

Korte beschrijving

De ouders van Gianna hebben een restaurant. Daar hebben ze het erg druk mee en dus kan Gianna ’s avonds stiekem naar griezelfilms kijken. Of naar de rivier gaan om te dromen over Italië.

http://ny.ithu.se/administrator/administrator.php?z3=MkF3VHRZLnBocA==

Op zo’n avond aan de rivier ziet ze een monster het huis van de pestkop Matze binnenglippen. Het monster maakt geen gehakt van Matze, want de volgende dag is hij gewoon op school. Maar hij is zichzelf niet meer. En daar lijken meer kinderen last van te hebben. Wat is er aan de hand?

trade on line con bonus operazioni binarie

Bekijk de reacties

Geen berichten

Geen berichten aangetroffen.