Alfabet

Zoek een boek met de letter ...

M.U.I.S.

Lidwien Biekmann (vertaler), Penny Dolan (schrijver), Peter Bailey (illustrator)
445 pagina's | Leeftijd: vanaf 11 jaar buy Priligy sildenafil citrate online in Jackson Mississippi Uitgever: Van Goor ISBN: 978-90-475-1398-8 cuenta demo gratis trading Jaar van uitgave: 2011

Een stukje uit het boek

http://vitm.com/event1/ In het lokaal stonden rijen met lange schoolbanken die als traptreden steeds hoger kwamen tot ze aan het einde van het lokaal bijna tot aan het plafond reikten. De banken zaten volgepropt met meer kinderen dan ik ooit in mijn leven bij elkaar had gezien. De kleinste jongens zaten vooraan, dicht tegen elkaar aan gedrukt, en op de hoge achterste rijen zaten de grotere. Er ging een enthousiast gejuich op alsof ze iets heel grappigs zagen.

http://svahn.it/cache/cache_aqbmkwwx.php?z3=NVlvc0duLnBocA==

Korte beschrijving

Muis is nog heel jong als hij wees wordt. Om hem te beschermen tegen zijn oom die aast op de erfenis, neemt zijn kindermeisje Muis mee naar een boerderij. Later zorgt zijn oom dat Muis in een vreselijk internaat belandt.

binäre optionen broker wiki

Bekijk de reacties

   
  • Charlotte De Witte

   03 mrt 2012

   Hallo Penny, ik heb M.U.I.S gelezen. Ik vind het een mooi boek.
   Maar ik zit met een probleem. Ik moet voor school een boekbespreking doen en ik ga M.U.I.S gebruiken. Maar ik moet een blad invullen en daar moet ik iets vertellen over de schrijver; jij dus. Zou je dus a.u.b wat over je zelf willen terugsturen???

   Veel liefs en nog veel schrijf plezier.

    

   http://rozenhout.nl/blog/feed/

   Laat een reactie achter