Zoek een boek met de letter ...

Een brug naar Terabithia

Katherine Paterson (schrijver), Moonje Reitsma (vertaler)
iniziare a giocare in borsa con pochi soldi 126 pagina's | Leeftijd: vanaf 10 jaar come lavorare con opzioni binarie Uitgever: broker opzioni binarie postepay Holland 24option com è affidabile ISBN: 978-90-251-1033-8 Jaar van uitgave: 1982 كيف تربح الكثير من المال Laatste druk: 3e druk 2007 demo opzioni

Een stukje uit het boek

Er zat iemand met bengelende benen op het hek, dat het dichtst bij het huis van de buren stond. De onbekende persoon had verschoten bruin haar dat heel kort was en droeg een soort blauw hemdje en een verschoten spijkerbroek die boven de knieën was afgeknipt. Hij wist niet of het een jongen of een meisje was. اكتب ‘Hai,’ zei hij of zij en knikte naar het oude huis van Perkins. ‘We zijn daar komen wonen.’ opzioni binarie trucco Jess bleef staan waar hij stond en staarde de persoon aan.

Korte beschrijving

Jess en Leslie zijn heel verschillend, maar toch worden ze vrienden. In het bos verzinnen ze het koninkrijk Terabithia. Heel onverwacht overlijdt Leslie en Jess is ontzettend verdrietig. Toch komt hij er overheen.

Gewonnen prijzen

Een brug naar Terabithia heeft de volgende prijzen gewonnen:

Bekijk de reacties

Geen berichten

Geen berichten aangetroffen.

Laat een reactie achter

Boeken die Een brug naar Terabithia noemen

Uitverkoren

Carol Lynch Williams

ZAP : voor je het weet ben je weg

Stephen Wallenfels