Alfabet

Zoek een boek met de letter ...

De jongen met de gouden broek

Max Lundgren (schrijver), Tineke Keuning (vertaler)
daftar forex gratis dapat modal 2017 137 pagina's | Leeftijd: vanaf 10 jaar http://obat-kutil-dikemaluan.com/?pifpax=binary-options-conference&71a=54 Uitgever: Van Holkema & Warendorf http://jonmcculloch.com/?svil=che-cos-%D0%93%D0%81-autopzionibinarie&c63=bb ISBN: 978-90-269-1215-3 skatt på valutahandel Jaar van uitgave: 1978 click

Een stukje uit het boek

click to read more Hij zocht in zijn linkerzak naar zijn pen, maar zonder resultaat. Hij voelde nog eens in de rechter, misschien had de pen wel onder het tientje gezeten. Er ritselde iets tussen zijn vingers. Hij trok gauw zijn hand weer te voorschijn en staarde opnieuw naar een briefje van tien. “Jeetje! Twintig kronen!”Hij stak zijn hand nog eens in zijn zak en weer haalde hij een biljet te voorschijn. Wat krijgen we nou? dacht Mats.

enter

Korte beschrijving

reviews on premarin cream Mats is een heel gewone jongen. Dan ontdekt hij dat hij onbeperkt tientjes uit zijn broekzak kan halen. Eerst koopt hij allerlei leuke dingen voor zichzelf en voor zijn vader Tocken. Maar dat gaat Mats al snel vervelen. Hij wil het geld gebruiken om de wereld te verbeteren.

more info here

check over here Het kost ze wel moeite om anoniem geld te geven. Ze moeten al die tientjes inwisselen en het geld opsturen naar goede doelen. Lukt het ze om die wonderlijke broek geheim te houden?

his comment is here

Bekijk de reacties

Geen berichten

Geen berichten aangetroffen.

yuotube binere opti0nen

his explanation
Laat een reactie achter

Andere boeken die in Malmö spelen

Ik ben geen racist

Per Nilsson

Anders dan jij

Per Nilsson

15

Per Nilsson

17

Per Nilsson