Alfabet

Zoek een boek met de letter ...

De boogschutter van Hirado

Peter-Paul Rauwerda (illustrator), Rob Ruggenberg (schrijver)
http://creatingsparks.com.gridhosted.co.uk/case-studies/wise-property-care/ 307 pagina's | Leeftijd: vanaf 12 jaar http://graciediet.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://graciediet.com/ask/i-try-avoid-eating-wheat-bread-because-it-has-zero-fiber-and-i-consider-it-less-healthy-however-all-the-fibercontaining-bread-types-in-the-foodstores-containes-mixed-grains-what-should-i-do-thanks/ Uitgever: Querido trading binario on line per principianti ISBN: 978-90-451-1607-5 opcje binarne pl Jaar van uitgave: 2013

Korte beschrijving

Binary options hack download robot Reyer uit Veere is met zijn vader, een handelaar, in Batavia. Daar loopt Reyer een Chinese boogschutter tegen het lijf. Zijn vader stuurt Reyer weg op een schip naar Hirado, in Japan. Tijdens de zeereis komt hij de boogschutter weer tegen. Deze geeft hem een brief die Reyer op Hirado moet afgeven.

valutahandel helg Op Hirado ziet hij de Japanse Sakura en is op slag verliefd. En omgekeerd. Maar het is een onmogelijke liefde, want Sakura wordt de vrouw van een VOC-handelaar.

Gewonnen prijzen

De boogschutter van Hirado heeft de volgende prijzen gewonnen:

Andere boeken over boogschutters

De roemruchte daden van Robin Hood

Rosemary Sutcliff

De ruïnes van Gorlan

John Flanagan

De hongerspelen

Suzanne Collins